Reserveren

Visionary Loft

Beschrijving

We bevinden ons in het bruisende stadsdeel Zuid, recht tegenover het KMSKA museum. Deze wijk is gekend voor de architectuur, musea, kunstgalerijen, top restaurants en sfeervolle bars. Warenhuizen, bakkers, slagers en traiteurs zijn op wandelafstand. Op 15 minuutjes ben je in het oude stadscentrum.

Deze moderne, ruime loft met terrassen is geschikt voor 4 tot 6 personen en is verdeeld over 2 verdiepingen. Op de eerste verdieping is er een open keuken, eetplaats en zitplaats met sofabed en apart toilet. Op het tweede zijn er 2 slaapkamers met king-size bed en een badkamer met bad, douche, lavabo, toilet. Het appartement is prachtig ingericht met kunst en design, hier kan je niet alleen van genieten tijdens jullie verblijf maar je kan ook alles kopen wat je ziet. Maar bovenal kun je bij ons rekenen op een persoonlijke ervaring. We heten je graag welkom en staan voor je klaar bij al je vragen. 

Visionary - thinks about the future, creativity and imaginative ways

Uitrusting

  • Een volledig uitgeruste open keuken met keukeneiland, apparatuur en keukengerei
  • Een woonkamer met eettafel voor 8 personen, sofa bed, TV
  • Twee terrassen met tafel voor 4 personen
  • Een badkamer met douche, bad, lavabo, toilet en wasmachine
  • Een apart toilet
  • Twee slaapkamers met king-size bed
Verder is alles voorzien zoals linnen, handdoeken, badartikelen, keukenuitrusting, koffie en thee.  Op aanvraag is extra service mogelijk (extra poetsbeurt, verse handdoeken en lakens, een gevulde koelkast…) 
Bekijk beschikbaarheid