Reserveren

Museum Garden Views

Ontdek de bruisende buurt

De Museum Garden Views Appartementen konden niet mooier gelegen zijn dan aan het bruisende museum wijk het Zuid. Gelegen in de historische Schildersstraat, directe buur van het uitmuntende KMSKA (Koninklijk museum voor Schone Kunsten Antwerpen) en met zijn weldra bloeiende tuin hersteld in zijn historische vorm een ideale locatie in de stad.

De wijk heeft een enorm aanbod aan toprestaurants en bars die verspreid zijn over diverse mooie pleinen. Wil je liever zelf koken, dan biedt de wijk alles wat je nodig hebt voor je culinaire noden: een warenhuis, een topslager, traiteur, groetenwinkels: alles op wandelafstand.

Originele winkels en galerijen maken de wijk compleet. Er is altijd wat te zien of te beleven. Bezoek het KMSKA, MOMU, MUHKA, FOMU, Rubenshuis, Plantin Moretus,…  De oude stad met zijn Kathedraal en oude steegjes is echter nooit veraf: op een kwartiertje wandelen sta je op de Groenplaats, met een elektrische step of een taxi kan het nog vlotter.

Na uw ontdekkingen in de Stad komt u thuis in een met smaak ingericht appartement voorzien van alle comfort. Voel u thuis. Geniet van de kunstwerken en design objecten die tevens te koop zijn. Geniet indien je wenst van hotel service: we bieden – indien gewenst en volgens afspraak – verse lakens, handdoeken en schoonmaak. Onze host geeft graag tips en zal er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer info & beschikbaarheid