Reserveren

Het verhaal

Meet Aida

Eigenares Aida had altijd al een passie voor mensen. Ze kon jarenlang haar creativiteit kwijt in de hr-sector. Toch kriebelde het om ook iets te doen met kunst, design en architectuur. Daarom bundelde ze deze liefdes in één verhaal.

Lit d’Art Boutique Hotel

In 2019 werd Lit d’Art Boutique Hotel geopend, waar ze haar hart en ziel stak in vier unieke suites met een focus op persoonlijke service en een totaalervaring. In deze snel veranderende en onzekere tijden is het team altijd op zoek gegaan naar nieuwe concepten: private dinners, een webshop, Sunday Brunches, short term appartementen. Via al deze nieuwe wegen is er het pad gelegd naar een nieuwe richting: de short-term appartementen met een high-level service, op maat gemaakt interieur en unieke locaties op het bruisend Zuid.

De appartementen

Om hier volledig op te kunnen focussen is het Boutique Hotel gesloten en gaat al de aandacht nu naar de Antwerp Appartementen. Zoals altijd staat de liefde voor kunst, design en comfort op de eerste plaats. Welkom!

Persoonlijke service

Lit d’art appartementen bieden méér dan enkel en alleen een verblijf: je stapt in een belevenis. Vanaf je boeking staat de persoonlijke service centraal. In onze Lit d’Art app vind je in één oogopslag alles wat je tijdens je verblijf nodig hebt: van tips en to do’s in de buurt, mogelijkheid tot reserveren, shoppen op onze webshop, info over de faciliteiten, tot zelfs weerbericht en reviews.

Kunst en design

Aida stelde de interieurs met veel zorg en oog voor detail samen. Ze is een fervente liefhebber van kunst en design. Ze trekt regelmatig naar prestigieuze interieurbeurzen in onder andere Milaan en Parijs om exclusieve stukken op de kop te tikken en werkt samen met enkele Belgische topkunstenaars. Hun werk en de selectie aan design items stelt ze vervolgens tentoon én te koop in de appartementen.