Reserveren

Interieurprojecten

It’s not about what it is. It’s about what it can become.

Na meer dan 25 jaar te hebben gewerkt voor multinationals in consultancy en HR en na veel landen en culturen gezien te hebben, met tegelijkertijd een jarenlange passie voor design & art, heb ik in 2019 mijn passies gebundeld en opende ik Lit d’Art Boutique Hotel in een architecturaal pareltje van architect F. Smet-Verhas behorend tot ‘De Vijf Werelddelen’. De reacties en het resultaat waren overwelmend en het is toen dat ik de beslissing heb genomen om mijn creative talenten verder te ontplooien. Intussen zijn er al heel wat appartementen ingericht voor zowel privé gebruik alsook residentiële villa’s en grootschaligere projecten, bijvoorbeeld de inrichting van andere hotels.

“Exclusief. Elegant. Smaakvol. Tijdloos. Of net kleurrijk, karakteristiek en eigentijds. Ik hou ervan exquise interieurs, even uniek en individueel als onze klanten te creëren. Van een gedurfd, spannend concept tot een precieze, onberispelijke afwerking. Met zorg, vakmanschap en een geruststellende rust. Altijd met oog voor detail en finesse. De selectie van meubelen , verlichting en decoratie wordt gedaan met een volledig begrip van de behoeften van mijn klanten, met de nadruk op het feit dat elk project speciaal is. Budgetten worden nageleefd met de nadruk op kwaliteit en waarde. Elk project wordt professioneel aangepakt.” Hieronder enkele voor en na voorbeelden.

“Home” is the nicest word there is.

Projecten

Hotel Ibis

Naast het al bestaande Ibis hotel in Gent kwam een uitbreiding van het hotel met een extra merk ‘Adagio Access Aparthotel’ en een gloednieuwe lobby, bar en meerdere co-working spaces met uitzicht op het water. In het complex kwamen er  98 nieuwe studio’s en appartementen bij. In de gloednieuwe lobby, breakfast area, co working space, vergaderruimte, lounge, bar en receptie heb ik uit een selectie van diverse brands gezorgd dat de decoratie matcht met het kleurenpallet van de inrichting. Voor de kunst ben ik in mijn netwerk van verschillende kunstenaars op zoek gegaan naar een bijzondere abstracte stijl, inspirerend en verrassend.

Palais du Sud

Een prachtig Art Nouveau herenhuis met zicht op de tuin en het prachtige KMSKA werd volledig opnieuw ingericht. Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich een appartement, op het gelijkvloers werden de 3 ruimtes opnieuw aangekleed en kreeg de zes meter lange design luchter, speciaal ontworpen door de Spaanse Nathalia voor het huis, zijn plaats. De bloemen werden stuk voor stuk gemaakt met de hand met natuurmaterialen. Authentieke elementen (binnendeuren, parketvloeren, marmeren schouwmantels, lambriseringen en moluren) werden behouden en er werd gekozen voor een elegant interieur, tijdloze kleuren en hier en daar exclusieve design eye catchers. In de volledige traphal en het huis werd gekozen voor kunst zowel op metaal, canvas als collages.

Exclusief Boutique Hotel Lit d'Art

Het bestaande herenhuis werd getransformeerd tot een Exclusief Boetiekhotel met 4 suites met elk een eigen thema. Behorend tot “De Vijf Werelddelen” van architect F.SMET-Verhas, werd dit beschermde monumentale pand met behoud van de authentieke stijlelementen gecombineerd met hedendaagse technieken en comfort, luxueuze materialen & geraffineerde kunst gerenoveerd en ingericht. Denk hoogwaardige materialen en designstukken, vooral van Italiaanse designers.

Vrijdagmarkt

Op het flaboyante plein van de Vrijdagsmarkt, tegenover het sterrenrestaurant Dim Dining werd dit authentiek pand met 3 appartementen volledig gerenoveerd. Het bovenste met een uniek rooftop terras met zicht op de Antwerpse skyline. De charmante gevel werd behouden. Arm in arm met befaamde ontwerpster Daniela Dallavalle werd aan elk appartement een apart thema met eigen kleurenpallet en Italiaanse touch gegeven. Er werd gewerkt met natuurelementen, designmeubelen en eigen gecreëerde kunst. Een primeur voor België.

Bekijk video