Reserveren

Appartementen

Stijlvolle appartementen in hartje Antwerpen

Lit d’Art Antwerp Apartments for rent zijn stijlvolle appartementen in de leukste buurt van Antwerpen. Je vindt er rust en inspiratie op een toplocatie. De liefde voor kunst, design en comfort staat er centraal. In onze Lit d’Art app vind je in één oogopslag alles wat je tijdens je verblijf nodig hebt: van tips en to do’s in de buurt, mogelijkheid tot reserveren, shoppen op onze webshop, info over de faciliteiten, tot zelfs weerbericht en reviews. 

Ontdek

Original Apartment

Gelegen in de leukste buurt van Antwerpen, vlakbij het prachtigste KMSKA museum, kan je in het appartement ook genieten van originele en exclusieve kunst. Dit moderne appartement met groot terras is geschikt voor 4 personen.

Ontdek Original Apartment

Creative Apartment

Gelegen in de leukste buurt van Antwerpen, vlakbij het prachtigste KMSKA museum, kan je in het appartement ook genieten van originele en exclusieve kunst. Dit moderne appartement met groot terras is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Ontdek Creative Apartment

Unique Apartment

Gelegen in de leukste buurt van Antwerpen, vlakbij het prachtigste KMSKA museum, kan je in het appartement ook genieten van originele en exclusieve kunst. Dit moderne appartement met groot terras is geschikt voor 2 tot 4 personen.

Ontdek Unique Apartment

Palais du Sud

Gelegen in de leukste buurt van Antwerpen, met zicht op het prachtigste KMSKA museum, kan je in het appartement ook genieten van originele en exclusieve kunst. Dit Art Nouveau appartement is geschikt voor 4 personen.

Ontdek Palais du Sud

Visionary Loft

Gelegen in de leukste buurt van Antwerpen, met zicht op het prachtigste KMSKA museum, kan je in het appartement ook genieten van originele en exclusieve kunst. Deze moderne, ruime loft met terrassen is geschikt voor 4 tot 6 personen verdeeld over 2 verdiepingen.

Ontdek Visionary Loft

Trendy Apartment

Gelegen in de leukste buurt van Antwerpen, met zicht op het prachtigste KMSKA museum, kan je in de woning ook genieten van originele en exclusieve kunst. Dit moderne appartement met terras is geschikt voor 4 personen.

Ontdek Trendy Apartment

Discovery Studio

Gelegen in de leukste buurt van Antwerpen, met zicht op het prachtigste KMSKA museum. Deze moderne studio met terras is geschikt voor 2 tot 4 personen en is verdeeld over 2 verdiepingen

Ontdek Discovery Studio

Design Apartment

Charmant en luxueus penthouse met rooftop terras voor 2 tot 4 personen gelegen aan de flamboyante en rustige Vrijdagmarkt.

Ontdek Design Apartment

Art Apartment

Centraal gelegen charmant en luxueus appartement, weg van de drukte, op de trendy Vrijdagmarkt. Geschikt voor 2 tot 4 personen.

Ontdek Art Apartment

Inspiration Apartment

Centraal gelegen in Antwerpen, weg van de drukte, ligt dit appartement op de trendy Vrijdagmarkt. Geschikt voor 2 tot 4 personen.

Ontdek Inspiration Apartment