Reserveren

Inspiration Apartment

Beschrijving

Dit appartement is centraal gelegen in Antwerpen, weg van de drukte, op de trendy Vrijdagmarkt. Dit pleintje ligt tussen de verschillende shopping wijken en is omringd door musea en cultuur. Vlakbij vind je ook een grote keuze aan top restaurants en leuke bars. Warenhuizen, bakkers, slagers en traiteurs zijn op wandelafstand. Op 5 minuutjes ben je in het oude stadscentrum.

Dit charmant en luxueus appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een slaapkamer met een king-size bed en een ensuite badkamer met bad en inloopdouche. In de ruime living is er een sofa bed, eetplaats en open keuken. Arm in arm met befaamde ontwerpster Daniela Dallavalle werd aan elk appartement een apart thema met eigen kleurenpallet en Italiaanse touch gegeven. Er werd gewerkt met natuurelementen, designmeubelen en eigen gecreëerde kunst. Een primeur voor België. Maar bovenal kun je bij ons rekenen op een persoonlijke ervaring. We heten je graag welkom en staan voor je klaar bij al je vragen. 

INSPIRATION - a power that makes you want to try new things
Bekijk video

Uitrusting

  • Een volledig uitgeruste open keuken met apparatuur en keukengerei
  • Een woonkamer met eettafel voor 4 personen, sofa bed, TV
  • Een slaapkamer met king-size bed
  • Een ensuite badkamer met inloopdouche
  • Een apart toilet

Verder is alles voorzien zoals linnen, handdoeken, badartikelen, keukenuitrusting, koffie en thee.  Op aanvraag is extra service mogelijk (extra poetsbeurt, verse handdoeken en lakens, een gevulde koelkast…)