Reserveren

Design Apartment

Beschrijving

Dit penthouse is centraal gelegen in Antwerpen, weg van de drukte, op de trendy Vrijdagmarkt. Dit pleintje ligt tussen de verschillende shopping wijken en is omringd door musea en cultuur. Vlakbij vind je ook een grote keuze aan top restaurants en leuke bars. Warenhuizen, bakkers, slagers en traiteurs zijn op wandelafstand. Op 5 minuutjes ben je in het oude stadscentrum.

Deze charmante en luxueuze penthouse met rooftop terras is geschikt voor 2 personen en is verdeeld over 2 verdiepingen. Er is een slaapkamer met een king-size bed en een ensuite badkamer met bad en inloopdouche. In de ruime living is er een sofa, eetplaats en open keuken. Arm in arm met befaamde ontwerpster Daniela Dallavalle werd aan elk appartement een apart thema met eigen kleurenpallet en Italiaanse touch gegeven. Er werd gewerkt met natuurelementen, designmeubelen en eigen gecreëerde kunst. Een primeur voor België. Maar bovenal kun je bij ons rekenen op een persoonlijke ervaring. We heten je graag welkom en staan voor je klaar bij al je vragen. 

DESIGN - simple, but significant
Bekijk video

Uitrusting

  • Een volledig uitgeruste open keuken met apparatuur en keukengerei
  • Een woonkamer met eettafel voor 4 personen, sofa, TV
  • Een slaapkamer met king-size bed
  • Een ensuite badkamer met inloopdouche en bad
  • Een apart toilet
  • Een groot rooftop terras
 Verder is alles voorzien zoals linnen, handdoeken, badartikelen, keukenuitrusting, koffie en thee.  Op aanvraag is extra service mogelijk (extra poetsbeurt, verse handdoeken en lakens, een gevulde koelkast…)