Reserveren

Kunstenaars

Topkunstenaars

Gastvrouw Aida is een grote liefhebber van kunst en design. Voor Lit d’Art werkt ze samen met Belgische kunstenaars.

Ulrike Bolenz

De Duitse-Belgische kunstenares Ulrike Bolenz onderzoekt in haar werk de symbiose tussen mens en machine. Ze zet de kijker vaak op het verkeerde been, en creëert net als een computer de illusie van ruimtelijkheid.

Ulrike heeft een rijk artistiek palmares in binnen- en buitenland. Ze exposeerde onder andere in het MMOMA in Moskou en in het Sheba Medical Center in Tel Aviv.

Bekijk fotogalerij

Charlotte de Cock

In 2009 verraste de jonge Charlotte De Cock met haar eerste expo:

een reeks atypische, humoristische schilderijen van Marie Antoinette. Martin Schmidt van de Parijse kunstgalerij Galerie Di Meo noemde haar stijl ‘rock barok’. Er volgden passages in Londen en Los Angeles. En in 2014 maakte ze de serie ‘The Thirteen Masters’, portretten van onder andere Luc Tuymans en Jan Decleir.

Charlotte bracht de patio van Lit d’Art tot leven met een indrukwekkende muurschildering.

Bekijk fotogalerij

Kathleen de Clercq

Kathleen De Clercq was van jongs af aan begeesterd door drie elementen: materialen, muziek en beweging. Ze blaast leven en ritme in haar bronzen beelden, en streeft daarbij naar harmonie, elegantie en evenwicht.

Bekijk fotogalerij

Dominique Gringoire

Sophie Dassel, geboren in België, studeerde Photography & Art aan het ERG Brussel en Dance Movement Therapy aan Roehampton UK. Sophie exploreert haar creativiteit via allerlei soorten materialen zoals metaal, hout, plexiglas, glas, canvas,… Ze stelt onze perceptie op de tastbare, materiële wereld in vraag om ons de andere kant te tonen. Ze tracht tijd en dimensie te creëren waarin ieder individu kan experimenteren via een poëtische, soms onverwachte schoonheid.

Bekijk fotogalerij

Sophie Dassel

Bekijk fotogalerij